БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолскиот Ди- Џеј Љубиша ни го престави неговиот најнов краток микс заедно со поглед кон целата Битола. Тој од неговите 20 години веќе 4 години е присутен на музичката сцена.
Идејата му е прекy уметноста да се види светлата страна на животот во време на темни денови. Да се врати вербата кај луѓето дека се ќе помине и ќе биде во ред.

п.с. За целосно уживање задолжително да се слуша гласно

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here