БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Петар Котевски (21) од Битола попознат меѓу битолчани како DJ KOX за првпат на Јутуб Каналот ја промовираше неговата прва авторска музика насловена како Норма.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here