Дизел или вело култура!

#наТочак во #Битола 12 месеци годишно!

Многу работи за загадувањето не зависат од нас, но некои и зависат и нашите избори во животот влијаат и те како. Во моментот кога ќе престанеме себеси да се изземаме од големата слика на проблемот сме на прв чекор кон решението.

Плоштад Магнолија 29.11.2018 г. почеток во 18:00 ч. Критична маса #55