БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Како црвената месечина денес му изгледаше на битолчани?

1.На домат црвен. Таман за шопска со четврт ракиче.

2.На црвено на семафор.

3.На забрана за ххх.

4.На топка црвена. За баскет.

5.На црвеното шо свети од бољеро уклучен навечер на ефтината.

6.На црвеното од плотните, да не се изгориш на неќење.

7.На црвеното од колата, шо трепка, за масло или сервис на колата.

8.Ма остај ме рајат, не се замарам гледаш пиво си пијам.

9.Месечина? Која месечина?

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here