Денеска група Деспина ќе се погрижи за вашето добро расположение, додека Ѓорѓи Христовски заедно со шеф Видоевски за вас ќе подготвуваат вкусови кои нема да ги остават рамнодушни дури и нај пребирливите…

Повелете вечерва во Градска Кафеана Епинал, Ве очекуваат . 🍽🍷🍻

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here