1. Q,K,A ?

2.

3.Која продавница му пркосеше на законо за Прохибиција?

4.Место за швалерај со најубајо поглед над Битола?

5.Мостот на Мушон?

6.Кај е на Фики терацата?

7.Кај течеше Курделец?

8.Зошто вторник и петок пазар е?

9.Кај се пие најубото кафе?

10.Најстарата навивачка група во Македонија?