БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нашиот млад битолчанец Дарко Гроздановски ја објави неговата четврта авторска песна насловена “Моја”.

Дарко е млад пејач и виолинист, кој е на вистинскиот пат и со голем квалитет ја збогатува нашата македонска музичка сцена. Уживајте со неа

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here