БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нашиот битолчанец Владимир Николиќ ака Dadoni Trumpet & Marga-Sol денес го објавија нивното ново заедничко остварување, синглот “The Trumpet Song”.

ТУКА ВИ Е ОФИЦИЈАЛНОТО ВИДЕО И УЖИВАЈТЕ ВО ПОЗИТИВНИТЕ ВИБРАЦИИ ! 👉👉👉

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here