На ден 13.04.2019 год во склоп на програмата Промоција на Хумани Вредности (ПХВ) волонтерите на Црвен Крст на Република Македонија, ОО Битола изведоа театарска претстава на отворен театар во Зоолошката градина во Битола…

Собраните средства ке бидат искористени за реновирање на детскиот парк во ЗОО градината во Битола…

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Извор Црвен Крст Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here