БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес на ден 31.03.2019 год. Црвен Крст на Република Македонија, Општинска организација Битола во соработка со Лајонс Клуб „Кабадаја“ ја организираа активноста Food Drive во која беа зготвени и поделени 300 оброци за социјално ранливи лица…

Црвен Крст Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here