БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Посетете го “Критик Мес фестивалот вол.2”, каде има постојана изложба и продажба на ракотворби (handmade), книги, литература, фотографии, ДиЏеј сетови, жива музика…

Локација “Бар Чаршија” во срцето на битолската стара чаршија…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here