БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Познатата битолчанка Сара Ристеска учесничка на музички шоуа во земјата и странство, денес ја имаше нејзината промоција на првата кавер (обвивка) верзија од познатата песна „Цреша“ на Тоше Проески.

Слушнете како тоа звучи:

Честитки Сара!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here