БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Почитувани посетители, Ве известуваме дека Portal Café од сабота 16.05.2020 год. започнува со работа со шалтер систем.


Секој ден од 10 до 18 часот, на нашиот шанк може да си ги нарачате омиленото кафе или пијалок за носење.


Услугата ќе се одвива по строго определени протоколи за работа кои се препорачани од Владата.

Со Почит,
Portal Cafѐ

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here