Одлично 4-то место на трката во Чачак,Србија на нашиот најмлад натпреварувач од Македонија,член на Офф Роад Клуб Пелистер Битола – Антонио Дамјановски!!

Антонио: – Покрај обилните дождови во саботата и тешките услови со многу кал, имавме среќа па во неделата стазата беше скоро перфектна. Одличните стартови и советите од Михаил Бајовско и Рајко Иванович ми помогнаа да се пласирам на 4тото место кое што е за 3 позиции подобро од прошлата трка во Србија.Со уште понапорен тренинг се надевам дека во иднина
ќе се бориме за подиум!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here