БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На нашиот Широк Сокак во Кафе Портал сега имате можност после вашето еспресо, нес или капучино да уживате и во вкусовите на Портал, Чоколадна, Овошна торта и Раванија кои моментално се четирите благи додатоци кои ќе ги разнежнат вашите сетила.

За најдобри резултати се конзумира во друштво, бидејќи битните личности кои се во ваше друштво заслужуваат да се чувствуваат посебно.

На здравје кафе и торта драги гости и да си повелите!