БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Јавното претпријатие „Стрежево“ на своите вработени и граѓаните на Битола им го честита големиот државен празник Илинден.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here