БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

“Нека ни е честит и вековит 25 мај – Денот на младоста, патрониот празник на училиштето и нека ни се множат годините исполнети со бројни успеси!
Денес сме соочени со предизвик да бидеме наставници и ученици во вонредна состојба и во иста таква состојба да го одбележиме патрониот празник. Знаеме дека најомилениот дел од програмата за овој ден се музичките бендови. Затоа, Давор & Давор подготвија нешто за вас.
Уживајте во нивната изведба!”

СОУ Гимназија Јосип Броз Тито

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here