24 C
Bitola
Wednesday, July 15, 2020

Непечена брза торта од чоколадо

...од кујната на битолските домаќинки

Пита со шунка и сирење

Начинот на подготвување заедно со рецептот се во самото видео. Погледнете, ставете лајк, споделете и претплатете се! Вклучете го и ѕвончето за да Ве...

Битолски зелник со месо и праз

...од кујната на битолските домаќинки

Битолски питулици

...од кујната на битолските домаќинки

Посна чоколадна торта

Ова е најубавата посна торта што сум ја пробала досега. Во ништо не личи на посна, ни во изглед ни во вкус. Специфичната арома...