23 C
Bitola
Saturday, August 8, 2020

Домашна чоколадна торта

... од кујната на битолските домаќинки

Солен зебра кекс

... од кујната на битолските домаќинки

Одлично мезе: Поховано биено сирење со тартар сос

Одлично мезе кое оди со сѐ. Овде се искористени 5 парчиња биено со средна големина Начинот на поховање е многу едноставен, го нема јајцето...

Лисната полжав погача

...од кујната на битолските домаќинки

Вкусни триаголник пирошки

...од кујната на битолските домаќинки

Меки памук кифли

...од кујната на битолските домаќинки