13 C
Bitola
Monday, July 13, 2020
Дома Од кујната на битолските домаќинки

Од кујната на битолските домаќинки

Од кујната на битолските домаќинки: Бурек со месо

Рецепт од Гордана Аџиева - Михајловска Ова е еден од најдобрите рецепти за бурек со готови кори, навистина наликува како купечкиот, само што не е...

Потпечена тава со спанаќ и бешамел

... од кујната на битолските домаќинки

Ела ќе дом...