13 C
Bitola
Monday, July 13, 2020

Лабаво: Новите контејнери пристигнаа во Битола

Новите контејнери за стакло пристигнаа во Битола. Битолчани сеирџии инвентивно ги преставија во најубаво светло... Прашање е дали некој ќе има стакло да пушти во...

Лабаво: Неколку предлози на битолчани за името на новата битолска река

Битолчани инвентивни. После големиот порој од дожд во текот на вчерашниот ден, кој буквално во еден саат ги преплави битолските улици, а најповеќе населба...

Лабаво: Абе брат, кај си?…стигна до половина милион прегледи

Легендарното видео "Абе брат, кај си..." "Ме заборајфте..." стигна до половина милион прегледи на Јутуб... https://youtu.be/C0dytpOKn-A

Лабаво: Важно соопштение за сите машки и женски во градо!

СЕ ПОВИКУВААТ МАШКИТЕ ВО ГРАДО ПОАКТИВНО ДА СЕ УДВАРААТ, ОТИ ЖЕНСКИТЕ ВО ГРАДО ЌЕ ОСТАНАТ ТАКА, А МОЖИ И ДА ФАТАТ ДРУГИ ПАТОЈ. СЕ...