15.4 C
Bitola
Sunday, August 9, 2020

Временска анализа: Убавото време продолжува!

Во текот на следните денови под влијание на висок воздушен притисок и на стабилна и сува воздушна маса времето во Битола и битолско, како...

Ела ќе дом...