11.1 C
Bitola
Monday, March 20, 2023
Битола 075 224722 075 445740 Ресен 075 445426 Охрид 075 283156 Струга 075 283126 Прилеп 075 224774
Дома Делата на проф.Стерјовски

Делата на проф.Стерјовски

Делата на проф. Александар Стерјовски од денес на Бабам Битола во...

Заради вашиот голем интерес за делата на битолскиот хроничар проф. Александар Стерјовски , како негова лична желба е истите да бидат достапни за вас...

Ела ќе дом...