11.1 C
Bitola
Monday, October 19, 2020
Дома Дали Знаете Дека

Дали Знаете Дека

…нешто интересно/занимливо/факти за Битола

ДАЛИ ЗНАЕТЕ ДЕКА

Mandi Robev Bitola last coachman Последниот битолски пајтонџија е Манди Робев,последниот од стотина пајтонџии,колку некогаш ги имало во Битола.Пајтонџилакот го превзедол од неговиот постар брат Танас...

Ела ќе дом...

.
.

до 30% ПОПУСТ

на сите 100% Ranforce памучни постелнини
повеќе
close-link