4 C
Bitola
Saturday, February 22, 2020

КУЌАТА НА БЕБЕКА (2)

Во центарот на градот.На најградската улица.Се наоѓа една преубава градба која заради местоположбата не остана одминлива ниту од граѓаните ниту од надлежните.Сликана и цртана...

Куќата на Бебека (3)

"Стари семејства" Марина Апостоловска

Битолчани продолжуваат со бодрење на македонската репрезентација

И денес 13 јануари 2019 г. битолчани во голем број продолжуваат со голема поддршка и бодрење на македонската репрезентација на Светското ракометно првенство во...

Ела ќе дом...