8.4 C
Bitola
Monday, December 6, 2021
Битола 075 224722 075 445740 Ресен 075 445426 Охрид 075 283156 Струга 075 283126 Прилеп 075 224774

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ и денес, понеделнички сме заедно со вас и фотографиите од нашата стара Битола....

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на конзулите и телевизија Тера и денес заедно со вас и фотографиите од нашата Битола во минатото. Постарите...

Битола во минатото

Фејсбук страните Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на конзулите и Тера ТВ и овај понеделник се повторно заедно со вас прикажувајќи Ви стара...

Ела ќе дом...