12.4 C
Bitola
Wednesday, October 20, 2021
Битола 075 224722 075 445740 Ресен 075 445426 Охрид 075 283156 Струга 075 283126 Прилеп 075 224774

бабам Битола

…се за Битола

Битола на платно

Метимирски Арт

Интересна колекција

Интересна колекција на битолчанецот Константин Николич која се состои од пакетчина шеќер кои некогаш се користеле во познатите битолски кафичи пред околу 20 години.Фото...

Панорама од Старата битолска чаршија

Панорама на повеќе од 500 годишната стара битолска чаршија која сеуште и покрај многуте пожари,бомбардирања и транзиции го задржа својот оригинален лик,лик кој заслужува...

Бабам Битола

Повторно заедно понеделнички... Бабам Битола/Битола Стари Фотографии/Градот на Конзулите и Тера ТВ со фотографиите на стара Битола... Денес со фотографиите од мали дечиња,битолчанчиња кои им помагале...

КОНЗУЛИТЕ И МОДАТА НА ГРАДСКИТЕ БИТОЛЧАНИ

Шапката како дел од градската култура   Присуството на дипломатите во Битола,секако,имало големо влијание во формирањето на вкусот и модата во Битола.За ова придонеле и школуваните...

Бабам Битола

Заедно сите битолчани од Бабам Битола/Битола стари фотографии/Градот на Конзулите и Тера ТВ ги разгледуваме старите фотографии од Битола,а некои и за првпат ги...

Новиот модел на битолчанката Евгенија Дивитарова

Битолчанката Евгенија Дивитарова (15) не престанува да не изненадува со нејзините моделарски вештини.За само две недели ја изгради една од најпознатите архитектури во светот...

Ела ќе дом...