8.3 C
Bitola
Saturday, April 17, 2021

бабам Битола

…се за Битола

НАРЕДБА ДО ГРАЃАНИТЕ НА ГРАД БИТОЛА

1. СЕ ЗАБРАНУВА БЕЗРАБОТИЦАТА.СИТЕ БЕЗРАБОТНИ ЛИЦА ВО РОК ОД 3 ДЕНА ТРЕБА ДА СЕ ПРИЈАВАТ ВО ОПШТИНСКИОТ СУД.КОЈ ЌЕ СТОРИ СПРОТИВНО НА ТОА ИЛИ КОЈ...

Адреналинско видео: На удолница по новата пелистерска велосипедска стаза

Комплетно цела стаза снимена од Оливер Цветковски член на клубот extremebiketeambitola. Видеото е во прилог на отворањето на даунхил сезоната и официјалниот тренинг кој...

Оштетени повеќе дрвца во паркот кај ОУ Стив Наумов

Извор и повеќе ТУКА. Приклучете на групата во која се вистинските битолски проблеми. Ако некој ги забележа сторителите нека пријави на 192.

“БАБА 2К” предизвик за искачување на 23 врва на Баба Планина...

Баба Планина, возвишен восторг (восхит, занес) кој го проветрува загушливото и отровно пелагониско воздушно тесто околу Битола. Прочистувачката бистрина на воздухот над 2.000 метри...

Ела ќе дом...