6.7 C
Bitola
Monday, April 12, 2021

бабам Битола

…се за Битола

Прекрасна вест: Битолската група Молика ќе учествува на Евровизија 2018 г.

Наредната 2018 година нашата група Анета Мицевска Молика за прв пат ќе добие песна и ќе учествува во изборот на песна за Евровизија, но...

РК Еурофарм Работник растура на гостинските терени

Два дена по победата над Радовиш, Еурофарм Работник уште еднаш победи, откако во Струга се справи со новиот член на Суперлигата. Екипата на Чирковиќ...

Шест дена работи, седмиот посвети го за Копанки!

Денот беше прекрасен за нешто да се сработи и затоа неколку битолчани и членови на ПСК Пелистер денес продолжија со работа на опожарениот дом...

Кај авионите

... за Битола и битолчани

Ефтино и корисно: Направете сами апарат за швајцовање од стари микробранови...

И уште еден нов DIY проект на битолчанецот Дејан Киревски-апарат за швајцовање на метал од стари микробранови печки... Доколку сакате да дознаете како да го...

Ко ќе дојдат дрвата

Хумористичен текст на Виктор А.К.А. Башлак од Битола, бабам Битола, кој го прашафме: Виктор можи да го превзејме тексто?... Можи слободно рече, терајте...  И така...

Ела ќе дом...