6.7 C
Bitola
Monday, April 12, 2021

бабам Битола

…се за Битола

(Галерија) Денес на Широк Сокак

08 декември 2017 година... Преубав празничен и сончев ден кој битолчани знаат како да го искористат. Корзото беше преполно истотака и шеталиштето...  Започнати се и пред...

Битола и битолчани во пред Новогодишната еуфорија

Дали полека ја губиме пред Новогодишната еуфорија или годините не потиснуваат и веќе сѐ ни е видено. Прво и најосновно нема снег, а без...

Ела ќе дом...