17.2 C
Bitola
Wednesday, October 5, 2022
Битола 075 224722 075 445740 Ресен 075 445426 Охрид 075 283156 Струга 075 283126 Прилеп 075 224774

бабам Битола

…се за Битола

СПЕЦИЈАЛНИ ПОПУСТИ ВО dm ВО БИТОЛА! -15% ПОПУСТ НА АПСОЛУТНО СЀ…И...

Изминаа речиси 3 години од отворањето на дрогеријата на dm во Битола. Сите оние кои беа присутни на убавото отворање сигурно и се сеќаваат...

Битолски говорни изрази: Му летна чавката! Море му летна и тоо...

За разлика од другите птици, чавката често е присутна во кратките фолклорни форми, меѓу другите, ја има и во овие: „Чавка умот му го...

Еxpose ги развеселија ракометните паузи 

Танцовиот клуб Expose учествуваше на Купот на Македонија  во Ракомет - Мажи кој се игра во Битола во салата Младост. Денес продолжуваат во 16.30...

Малце добрина за Детското одделение во Битола

2017 година беше среќна година за Никола и јас. Додека ние уживавме во планирањето на нашата свадба, нашите најблиски пријатели се соочија со многу...

ЗА ОНИЕ БИТОЛЧАНИ КОИ ЗАМИНАА…

Некогаш, некои места мора да ги напуштиме. Едноставно да се збогуваме со сите наши најдобри и најстари пријатели, со сите места на кои сме...

Ела ќе дом...