6.7 C
Bitola
Monday, April 12, 2021

бабам Битола

…се за Битола

РК Еурофарм Работник денес официјално ги започна подготовките

РК Еурофарм Работник денес официјално ги започна подготовките за новата сезоната 2018/19. Под водство на новиот тренер Ѓорѓе Чирковиќ денес беше одржан првиот работен...

Неделна временска анализа: Следната недела ќе имаме вистинско лето

Почитувани граѓани следува детална временска анализа за текот на цела наредна недела: Според моменталните анализи кој ние ги направивме укажуваат на тоа дека во Битола...

Урбани битолски легенди: Битолчанецот кој имал напишано 20 песни на англиски...

Ова е старо интервју со битолчанецот Христо Спанаќо кој според своите кажувања е најплодниот и најуспешниот композитор што некогаш бил роден на Македонско тло...

Ела ќе дом...