Дома Бабам Битола со расказите за Паца и Мендо

Бабам Битола со расказите за Паца и Мендо

„Време е за ручек“- извадок од книгата „Бабам Битола со расказите...

Додека растев во моето Ушице, постоеше ред и време кога се руча. Се чекаше да дојди татко ми од работа и ручекот можеше да...