CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.539. издание, емитувано на 16. септември 2023:

20. SUGABABES – WHEN THE RAIN COMES
19. J BALVIN, USHER & DJ KHALED – DIENTES
18. CAITY BASER – WHY CAN’T I HAVE TWO
17. GAYLE – LEAVE ME FOR DEAD
16. SIA – GIMME LOVE
15. FLO RIDA, WALKER HAYES & SAM FELDT – HIGH HEELS (PARTY DOWN UNDER)
14. TOM SPEIGHT – TRICK OF THE LIGHT
13. LOST FREQUENCIES & TOM GREGORY – DIVE
12. TIESTO F. 21 SAVAGE & BIA – BOTH
11. LOEK & CONOR MAYNARD – MAMMA TOLD ME
10. CMC$ F. SAM FELDT – DIRTY TALK
09. CANNONS – DESIRE
08. OLIVIA RODRIGO – GET HIM BACK
07. CASSO, RAYE & D-BLOCK EUROPE – PRADA
06. ADDISON RAE F. CHARLI XCX – 2 DIE 4
05. ANTONIA & KIDDI – MOONLIGHT
04. ZARA LARSSON & DAVID GUETTA – ON MY LOVE
03. DENNIS LLOYD – OCEANSIDE
02. ALAN WALKER & ZAK ABEL – ENDLESS SUMMER
01. JULIE BERGAN – WASTE A TEAR
(Втора недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
J BALVIN, USHER & DJ KHALED – DIENTES
LOEK & CONOR MAYNARD – MAMMA TOLD ME
SUGABABES – WHEN THE RAIN COMES
ZARA LARSSON & DAVID GUETTA – ON MY LOVE
SIA – GIMME LOVE

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20