CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.561. издание, емитувано на 17. февруари 2024:

20. FALL OUT BOY – SO MUCH (FOR) STARDUST
19. JASON DERULO & MICHAEL BUBLE – SPICY MARGARITA
18. ARIANA GRANDE – YES AND
17. KAROL G F. TIESTO – CONTIGO
16. SIA & KYLIE MINOGUE – DANCE ALONE
15. LOREEN – IS IT LOVE
14. RICCHI E POVERI – MA NON TUTTA LA VITA
13. JUBEL – BUTTERFLY
12. VINYL PINUPS – FEEL ALRIGHT
11. ENRIQUE IGLESIAS & YOTUEL – FRIA
10. DUA LIPA – TRAINING SEASON
09. ZHU F. UPSAHL – THRILL AGAIN
08. JASON DERULO & DAVID GUETTA – DOWN
07. TELENOVA – LOST IN THE RUSH
06. PARAMORE – BURNING DOWN THE HOUSE
05. FLO RIDA & BRIAN KELLEY – FEELS RIGHT (I LOVE IT)
04. GIANT ROOKS – PINK SKIES
03. ROYEL OTIS – MURDER ON THE DANCE FLOOR
02. FIORELLA MANNOIA – MARIPOSA
01. CONAN GRAY – LONELY DANCERS
(Прва недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
FIORELLA MANNOIA – MARIPOSA
RICCHI E POVERI – MA NON TUTTA LA VITA
FLO RIDA & BRIAN KELLEY – FEELS RIGHT (I LOVE IT)
JASON DERULO & DAVID GUETTA – DOWN
KAROL G F. TIESTO – CONTIGO
DUA LIPA – TRAINING SEASON
ZHU F. UPSAHL – THRILL AGAIN
CONAN GRAY – LONELY DANCERS
FALL OUT BOY – SO MUCH (FOR) STARDUST

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20