CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици.

Еве го последното издание:

1.579. издание, емитувано на 22. јуни 2024:

20. HOZIER – TOO SWEET
19. SABRINA CARPENTER – PLEASE PLEASE PLEASE
18. ARIANA GRANDE – THE BOY IS MINE
17. ALAN WALKER F. INA WROLDSEN – BARCELONA
16. ARMIN VAN BUUREN & CHEF’SPECIAL – LARGER THAN LIFE
15. FELIX JAEHN F. JASMINE THOMPSON – WITHOUT YOU
14. ELOIZ – C’EST CA LA VIE
13. EMINEM – HOUDINI
12. ARMIN VAN BUUREN F. VIZE & LEONY – CITY LIGHTS
11. THE VACCINES – DISCOUNT DE KOONING (LAST ONE STANDING)
10. BENJAMIN INGROSSO – LOOK WHO’S LAUGHING NOW
09. JUBEL – NEW LIGHT
08. TUJAMO F. NATHAN C & BUSY RENO – LONELY PEOPLE
07. POST MALONE F. MORGAN WALLEN – I HAD SOME HELP
06. ALOK & JESS GLYNNE – SUMMER’S BACK
05. SABRINA CARPENTER – ESPRESSO
04. COLDPLAY – FEELSLIKEIMFALLINGINLOVE
03. EMPIRE OF THE SUN – MUSIC ON THE RADIO
02. CAMILA CABELLO – CHANEL NO.5
01. PHANTOGRAM – ALL A MYSTERY
(Прва недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
JUBEL – NEW LIGHT
COLDPLAY – FEELSLIKEIMFALLINGINLOVE
CAMILA CABELLO – CHANEL NO.5
THE VACCINES – DISCOUNT DE KOONING (LAST ONE STANDING)
BENJAMIN INGROSSO – LOOK WHO’S LAUGHING NOW
ELOIZ – C’EST CA LA VIE
ALOK & JESS GLYNNE – SUMMER’S BACK
ALAN WALKER F. INA WROLDSEN – BARCELONA
ARMIN VAN BUUREN F. VIZE & LEONY – CITY LIGHTS

СЛУШАЈ ГО ПОСЛЕДНОТО ИЗДАНИЕ СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20.

СЛУШАЈ ГИ МИНАТИТЕ ИЗДАНИЈА НА КАКАДУ ТОП 20!