CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици.

Еве го последното издание:

1.577. издание, емитувано на 08. јуни 2024:

20. BILLIE EILISH – LUNCH
19. ALESHA DIXON – RANSOM
18. SAM TOMPKINS – DEAD TO ME
17. ARTEMAS – I LIKE THE WAY YOU KISS ME
16. FRANK RAY – UH-HUH
15. GLASS ANIMALS – A TEAR IN SPACE (AIRLOCK)
14. TOMMY RICHMAN – MILLION DOLLAR BABY
13. SNOW PATROL – THE BEGINNING
12. AVA MAX – MY OH MY
11. HOZIER – TOO SWEET
10. NIA SMITH – GIVE UP THE FEAR
09. ARIANA GRANDE – THE BOY IS MINE
08. CHEAT CODES & GALANTIS F. DE LA GHETTO & JASON DERULO – MORNING
07. SABRINA CARPENTER – PLEASE PLEASE PLEASE
06. POST MALONE F. MORGAN WALLEN – I HAD SOME HELP
05. FELIX JAEHN F. JASMINE THOMPSON – WITHOUT YOU
04. EMINEM – HOUDINI
03. TUJAMO F. NATHAN C & BUSY RENO – LONELY PEOPLE
02. EMPIRE OF THE SUN – MUSIC ON THE RADIO
01. SABRINA CARPENTER – ESPRESSO
(Трета недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
POST MALONE F. MORGAN WALLEN – I HAD SOME HELP
GLASS ANIMALS – A TEAR IN SPACE (AIRLOCK)
SABRINA CARPENTER – PLEASE PLEASE PLEASE
ARIANA GRANDE – THE BOY IS MINE

СЛУШАЈ ГО ПОСЛЕДНОТО ИЗДАНИЕ СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20.

СЛУШАЈ ГИ МИНАТИТЕ ИЗДАНИЈА НА КАКАДУ ТОП 20!