CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици.

Еве го последното издание:

1.576. издание, емитувано на 01. јуни 2024:

20. ALEXANDRA STAN F. SASHA LOPEZ & MANUEL RIVA – DANCING IN MARBELLA
19. IMAGINE DRAGONS – NICE TO MEET YOU
18. ARTEMAS – I LIKE THE WAY YOU KISS ME
17. PAOLA & CHIARA – FESTA TOTALE
16. DJ SNAKE F. PESO PLUMA – TEKA
15. BILLIE EILISH – LUNCH
14. ALESHA DIXON – RANSOM
13. SAM TOMPKINS – DEAD TO ME
12. FRANK RAY – UH-HUH
11. TOMMY RICHMAN – MILLION DOLLAR BABY
10. SNOW PATROL – THE BEGINNING
09. NIA SMITH – GIVE UP THE FEAR
08. AVA MAX – MY OH MY
07. TUJAMO F. NATHAN C & BUSY RENO – LONELY PEOPLE
06. HOZIER – TOO SWEET
05. EMPIRE OF THE SUN – MUSIC ON THE RADIO
04. CHEAT CODES & GALANTIS F. DE LA GHETTO & JASON DERULO – MORNING
03. EMINEM – HOUDINI
02. FELIX JAEHN F. JASMINE THOMPSON – WITHOUT YOU
01. SABRINA CARPENTER – ESPRESSO
(Втора недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
EMINEM – HOUDINI
SAM TOMPKINS – DEAD TO ME
TUJAMO F. NATHAN C & BUSY RENO – LONELY PEOPLE
ALESHA DIXON – RANSOM
PAOLA & CHIARA – FESTA TOTALE
SNOW PATROL – THE BEGINNING
ALEXANDRA STAN F. SASHA LOPEZ & MANUEL RIVA – DANCING IN MARBELLA

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20