CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици.

Еве го последното издание:

1.575. издание, емитувано на 25. мај 2024:

20. BBNO$ – LIL’ FREAK
19. PARAMORE – BURNING DOWN THE HOUSE
18. ROLE MODEL – DEEPLY STILL IN LOVE
17. FRANK RAY – UH-HUH
16. SHABOOZEY – A BAR SONG (TIPSY)
15. INNA – ENFERMA
14. ARTEMAS – I LIKE THE WAY YOU KISS ME
13. LOREEN – FOREVER
12. JACK SAVORETTI & NATALIE IMBRUGLIA – ULTIME PAROLE
11. IMAGINE DRAGONS – NICE TO MEET YOU
10. TOMMY RICHMAN – MILLION DOLLAR BABY
09. EMPIRE OF THE SUN – MUSIC ON THE RADIO
08. DJ SNAKE F. PESO PLUMA – TEKA
07. NIA SMITH – GIVE UP THE FEAR
06. BILLIE EILISH – LUNCH
05. AVA MAX – MY OH MY
04. CHEAT CODES & GALANTIS F. DE LA GHETTO & JASON DERULO – MORNING SEX
03. HOZIER – TOO SWEET
02. FELIX JAEHN F. JASMINE THOMPSON – WITHOUT YOU
01. SABRINA CARPENTER – ESPRESSO
(Прва недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
EMPIRE OF THE SUN – MUSIC ON THE RADIO
DJ SNAKE F. PESO PLUMA – TEKA
IMAGINE DRAGONS – NICE TO MEET YOU
FRANK RAY – UH-HUH

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20