CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици.

Еве го последното издание:

1.570. издание, емитувано на 20. април 2024:

20. FALL OUT BOY – SO MUCH (FOR) STARDUST
19. GIANT ROOKS – PINK SKIES
18. IMAGINE DRAGONS – EYES CLOSED
17. JACK SAVORETTI & NATALIE IMBRUGLIA – ULTIME PAROLE
16. OLIVIA RODRIGO – OBSESSED
15. FAST BOY & R3HAB – ELECTRICITY
14. MARK KNOPFLER – TWO PAIRS OF HANDS
13. TELENOVA – LOST IN THE RUSH
12. PURPLE DISCO MACHINE F. ROOSEVELT – HIGHER GROUND
11. AMBER MARK – COMIN’ AROUND AGAIN
10. TAYLOR SWIFT F. POST MALONE – FORTNIGHT
09. CONAN GRAY – LONELY DANCERS
08. TENACIOUS D – BABY ONE MORE TIME
07. PARAMORE – BURNING DOWN THE HOUSE
06. BBNO$ – LIL’ FREAK
05. ARTEMAS – I LIKE THE WAY YOU KISS ME
04. INNA – ENFERMA
03. AVA MAX – MY OH MY
02. DAVID GUETTA & ONEREPUBLIC – I DON’T WANNA WAIT
01. BELLAH MAE – 2053
(Трета недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
INNA – ENFERMA
JACK SAVORETTI & NATALIE IMBRUGLIA – ULTIME PAROLE
MARK KNOPFLER – TWO PAIRS OF HANDS
TAYLOR SWIFT F. POST MALONE – FORTNIGHT

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20