CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.564. издание, емитувано на 09. март 2024:

20. LOREEN – IS IT LOVE
19. ZHU F. UPSAHL – THRILL AGAIN
18. VINYL PINUPS – FEEL ALRIGHT
17. RICCHI E POVERI – MA NON TUTTA LA VITA
16. FALL OUT BOY – SO MUCH (FOR) STARDUST
15. JUBEL – BUTTERFLY
14. FLO – WALK LIKE THIS
13. JUSTIN TIMBERLAKE – DROWN
12. ROYEL OTIS – MURDER ON THE DANCE FLOOR
11. SHERYL CROW F. PETER GABRIEL – DIGGING IN THE DIRT
10. TELENOVA – LOST IN THE RUSH
09. FIORELLA MANNOIA – MARIPOSA
08. SWITCH DISCO, R3HAB & SAM FELDT – SLEEP TONIGHT (THIS IS THE LIFE)
07. SAM FELDT – THE CONFESSION
06. GIANT ROOKS – PINK SKIES
05. BENSON BOONE – BEAUTIFUL THINGS
04. PHARRELL WILLIAMS & MILEY CYRUS – DOCTOR (WORK IT OUT)
03. INNA – CHEEKY
02. PARAMORE – BURNING DOWN THE HOUSE
01. CONAN GRAY – LONELY DANCERS
(Четврта недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
FLO – WALK LIKE THIS
SAM FELDT – THE CONFESSION
SHERYL CROW F. PETER GABRIEL – DIGGING IN THE DIRT

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20.