CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.563. издание, емитувано на 02. март 2024:

20. GALANTIS, DAVID GUETTA & 5 SECONDS OF SUMMER – LIGHTER
19. LOREEN – IS IT LOVE
18. FLO RIDA & BRIAN KELLEY – FEELS RIGHT (I LOVE IT)
17. DUA LIPA – TRAINING SEASON
16. ZHU F. UPSAHL – THRILL AGAIN
15. RICCHI E POVERI – MA NON TUTTA LA VITA
14. JUBEL – BUTTERFLY
13. VINYL PINUPS – FEEL ALRIGHT
12. FALL OUT BOY – SO MUCH (FOR) STARDUST
11. ROYEL OTIS – MURDER ON THE DANCE FLOOR
10. JUSTIN TIMBERLAKE – DROWN
09. TELENOVA – LOST IN THE RUSH
08. SWITCH DISCO, R3HAB & SAM FELDT – SLEEP TONIGHT (THIS IS THE LIFE)
07. PHARRELL WILLIAMS & MILEY CYRUS – DOCTOR (WORK IT OUT)
06. GIANT ROOKS – PINK SKIES
05. FIORELLA MANNOIA – MARIPOSA
04. PARAMORE – BURNING DOWN THE HOUSE
03. INNA – CHEEKY
02. BENSON BOONE – BEAUTIFUL THINGS
01. CONAN GRAY – LONELY DANCERS
(Трета недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
GALANTIS, DAVID GUETTA & 5 SECONDS OF SUMMER – LIGHTER
PHARRELL WILLIAMS & MILEY CYRUS – DOCTOR (WORK IT OUT)
INNA – CHEEKY

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20,,