CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.560. издание, емитувано на 10. февруари 2024:

20. ROBIN SCHULZ F. RITA ORA & TIAGO PZK – I’LL BE THERE
19. ELLA HENDERSON F. RUDIMENTAL – ALIBI
18. GALANTIS & HANNAH BOLEYN – LITTLE BIT YOURS
17. JAX JONES & ZOE WEES – NEVER BE LONELY
16. ALLE FARBEN & LEWIS THOMPSON F. MAE MULLER – LOVE HURT REPEAT
15. BECKY HILL & SONNY FODERA – NEVER BE ALONE
14. JUNG KOOK & USHER – STANDING NEXT TO YOU
13. ARIANA GRANDE – YES AND
12. LESCOP F. HALO MAUD – LA FEMME PAPILLON
11. JASON DERULO & MICHAEL BUBLE – SPICY MARGARITA
10. LOREEN – IS IT LOVE
09. RHODES – ALL I’VE EVER KNOWN
08. SIA & KYLIE MINOGUE – DANCE ALONE
07. JUBEL – BUTTERFLY
06. TELENOVA – LOST IN THE RUSH
05. ROYEL OTIS – MURDER ON THE DANCE FLOOR
04. VINYL PINUPS – FEEL ALRIGHT
03. ENRIQUE IGLESIAS & YOTUEL – FRIA
02. PARAMORE – BURNING DOWN THE HOUSE
01. GIANT ROOKS – PINK SKIES
(Втора недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
SIA & KYLIE MINOGUE – DANCE ALONE
JAX JONES & ZOE WEES – NEVER BE LONELY
ROYEL OTIS – MURDER ON THE DANCE FLOOR

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20