CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.559. издание, емитувано на 03. февруари 2024:

20. GAVIN JAMES – WHITE NOISE
19. DECLAN J DONOVAN – HUNGRY HEART
18. ROBIN SCHULZ F. RITA ORA & TIAGO PZK – I’LL BE THERE
17. JUSTIN TIMBERLAKE – SELFISH
16. GALANTIS & HANNAH BOLEYN – LITTLE BIT YOURS
15. ELLA HENDERSON F. RUDIMENTAL – ALIBI
14. BECKY HILL & SONNY FODERA – NEVER BE ALONE
13. JUNG KOOK & USHER – STANDING NEXT TO YOU
12. ALLE FARBEN & LEWIS THOMPSON F. MAE MULLER – LOVE HURT REPEAT
11. ARIANA GRANDE – YES AND
10. PARAMORE – BURNING DOWN THE HOUSE
09. LOREEN – IS IT LOVE
08. LESCOP F. HALO MAUD – LA FEMME PAPILLON
07. ENRIQUE IGLESIAS & YOTUEL – FRIA
06. JUBEL – BUTTERFLY
05. JASON DERULO & MICHAEL BUBLE – SPICY MARGARITA
04. RHODES – ALL I’VE EVER KNOWN
03. TELENOVA – LOST IN THE RUSH
02. VINYL PINUPS – FEEL ALRIGHT
01. GIANT ROOKS – PINK SKIES
(Прва недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
VINYL PINUPS – FEEL ALRIGHT
PARAMORE – BURNING DOWN THE HOUSE
ENRIQUE IGLESIAS & YOTUEL – FRIA

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20.