CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.558. издание, емитувано на 27. јануари 2024:

20. DADDY YANKEE – BONITA
19. ZARA LARSSON & DAVID GUETTA – ON MY LOVE
18. GALANTIS & HANNAH BOLEYN – LITTLE BIT YOURS
17. JUSTICE F. TAME IMPALA – ONE NIGHT (ALL NIGHT)
16. JASON DERULO & MICHAEL BUBLE – SPICY MARGARITA
15. BECKY HILL & SONNY FODERA – NEVER BE ALONE
14. ROBIN SCHULZ F. RITA ORA & TIAGO PZK – I’LL BE THERE
13. JUNG KOOK & USHER – STANDING NEXT TO YOU
12. GAVIN JAMES – WHITE NOISE
11. DECLAN J DONOVAN – HUNGRY HEART
10. JUSTIN TIMBERLAKE – SELFISH
09. ELLA HENDERSON F. RUDIMENTAL – ALIBI
08. ARIANA GRANDE – YES AND
07. LOREEN – IS IT LOVE
06. ALLE FARBEN & LEWIS THOMPSON F. MAE MULLER – LOVE HURT REPEAT
05. JUBEL – BUTTERFLY
04. GIANT ROOKS – PINK SKIES
03. LESCOP F. HALO MAUD – LA FEMME PAPILLON
02. TELENOVA – LOST IN THE RUSH
01. RHODES – ALL I’VE EVER KNOWN
(Прва недела на врвот)

 

Новитети за оваа недела:
JASON DERULO & MICHAEL BUBLE – SPICY MARGARITA
JUSTIN TIMBERLAKE – SELFISH
JUSTICE F. TAME IMPALA – ONE NIGHT (ALL NIGHT)

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20