CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.547. издание, емитувано на 11. ноември 2023:

20. AJR – YES I’M A MESS
19. KENYA GRACE – STRANGERS
18. DOJA CAT – PAINT THE TOWN RED
17. IAN HOOPER – THE ROAD
16. NATHAN DAWE F. BEBE REXHA – HEART STILL BEATING
15. DENNIS LLOYD – OCEANSIDE
14. JONAS BROTHERS F. BAILEY ZIMMERMAN – STRONG ENOUGH
13. ELLEY DUHE & WHETHAN – MIDNIGHT OIL
12. CASH CASH F. TAYLOR DAYNE – TELL IT TO MY HEART
11. TATE MCRAE – GREEDY
10. EMPRESS OF F. RINA SAWAYAMA – KISS ME
09. DAVID GUETTA F. AYRA STARR & LIL DURK – BIG FU
08. THE KID LAROI, JUNG KOOK & CENTRAL CEE – TOO MUCH
07. DUA LIPA – HOUDINI
06. OFENBACH F. NORMA JEAN MARTINE – OVERDRIVE
05. ZARA LARSSON & DAVID GUETTA – ON MY LOVE
04. TELENOVA – LOST IN THE RUSH
03. SHERYL CROW – ALARM CLOCK
02. LOREEN – IS IT LOVE
01. ROBIN SCHULZ F. RITA ORA & TIAGO PZK – I’LL BE THERE
(Прва недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
TELENOVA – LOST IN THE RUSH
DUA LIPA – HOUDINI
JONAS BROTHERS F. BAILEY ZIMMERMAN – STRONG ENOUGH

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20.