CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.544. издание, емитувано на 21. октомври 2023:

20. CMC$ F. SAM FELDT – DIRTY TALK
19. PALOMA FAITH – HOW YOU LEAVE A MAN
18. ADDISON RAE F. CHARLI XCX – 2 DIE 4
17. TOM WALKER – BURN
16. MARSHMELLO, PINK & STING – DREAMING
15. JULIE BERGAN – WASTE A TEAR
14. DJ PRECISE F. JONN HART – WILD
13. AJR – YES I’M A MESS
12. SAVINE – LONDON, TOKYO
11. DOJA CAT – PAINT THE TOWN RED
10. CASH CASH F. TAYLOR DAYNE – TELL IT TO MY HEART
09. DENNIS LLOYD – OCEANSIDE
08. LENNY KRAVITZ – TK421
07. ELLEY DUHE & WHETHAN – MIDNIGHT OIL
06. KENYA GRACE – STRANGERS
05. EMPRESS OF F. RINA SAWAYAMA – KISS ME
04. OFENBACH F. NORMA JEAN MARTINE – OVERDRIVE
03. ZARA LARSSON & DAVID GUETTA – ON MY LOVE
02. ROBIN SCHULZ F. RITA ORA & TIAGO PZK – I’LL BE THERE
01. LOREEN – IS IT LOVE
(Прва недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
OFENBACH F. NORMA JEAN MARTINE – OVERDRIVE
MARSHMELLO, PINK & STING – DREAMING
ELLEY DUHE & WHETHAN – MIDNIGHT OIL
KENYA GRACE – STRANGERS

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20