CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.542. издание, емитувано на 07. октомври 2023:

20. FLO RIDA, WALKER HAYES & SAM FELDT – HIGH HEELS (PARTY DOWN UNDER)
19. LOST FREQUENCIES & TOM GREGORY – DIVE
18. CMC$ F. SAM FELDT – DIRTY TALK
17. BOYS LIKE GIRLS, 3OH!3 & STATE CHAMPS – THE OUTSIDE
16. DYLAN AND THE MOON F. JASON DERULO – LEMONS
15. MADNESS – C’EST LA VIE
14. ALAN WALKER & ZAK ABEL – ENDLESS SUMMER
13. ADDISON RAE F. CHARLI XCX – 2 DIE 4
12. TOM WALKER – BURN
11. KRIS KROSS AMSTERDAM, SERA & CONOR MAYNARD – STAY (NEVER LEAVE)
10. CASSO, RAYE & D-BLOCK EUROPE – PRADA
09. JULIE BERGAN – WASTE A TEAR
08. DOJA CAT – PAINT THE TOWN RED
07. ALOK, THE CHAINSMOKERS & MAE STEPHENS – JUNGLE
06. JAMES HYPE & KIM PETRAS – DRUMS
05. DJ PRECISE F. JONN HART – WILD
04. DENNIS LLOYD – OCEANSIDE
03. SAVINE – LONDON, TOKYO
02. EMPRESS OF F. RINA SAWAYAMA – KISS ME
01. ZARA LARSSON & DAVID GUETTA – ON MY LOVE
(Втора недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
MADNESS – C’EST LA VIE
BOYS LIKE GIRLS, 3OH!3 & STATE CHAMPS – THE OUTSIDE
JAMES HYPE & KIM PETRAS – DRUMS
KRIS KROSS AMSTERDAM, SERA & CONOR MAYNARD – STAY (NEVER LEAVE)
DJ PRECISE F. JONN HART – WILD

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20