CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.541. издание, емитувано на 30. септември 2023:

20. JUNG KOOK & JACK HARLOW – 3D
19. FLO RIDA, WALKER HAYES & SAM FELDT – HIGH HEELS (PARTY DOWN UNDER)
18. LOST FREQUENCIES & TOM GREGORY – DIVE
17. CANNONS – DESIRE
16. OLIVIA RODRIGO – GET HIM BACK
15. TAKE THAT – WINDOWS
14. ANTONIA & KIDDI – MOONLIGHT
13. CMC$ F. SAM FELDT – DIRTY TALK
12. ADDISON RAE F. CHARLI XCX – 2 DIE 4
11. TOM WALKER – BURN
10. ALAN WALKER & ZAK ABEL – ENDLESS SUMMER
09. CASSO, RAYE & D-BLOCK EUROPE – PRADA
08. DOJA CAT – PAINT THE TOWN RED
07. DYLAN AND THE MOON F. JASON DERULO – LEMONS
06. EMPRESS OF F. RINA SAWAYAMA – KISS ME
05. SAVINE – LONDON, TOKYO
04. JULIE BERGAN – WASTE A TEAR
03. ALOK, THE CHAINSMOKERS & MAE STEPHENS – JUNGLE
02. DENNIS LLOYD – OCEANSIDE
01. ZARA LARSSON & DAVID GUETTA – ON MY LOVE
(Прва недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
DYLAN AND THE MOON F. JASON DERULO – LEMONS
EMPRESS OF F. RINA SAWAYAMA – KISS ME
JUNG KOOK & JACK HARLOW – 3D

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20.