CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.540. издание, емитувано на 23. септември 2023:

20. DOJA CAT – PAINT THE TOWN RED
19. TOM SPEIGHT – TRICK OF THE LIGHT
18. LOEK & CONOR MAYNARD – MAMMA TOLD ME
17. IMAGINE DRAGONS – CHILDREN OF THE SKY
16. FLO RIDA, WALKER HAYES & SAM FELDT – HIGH HEELS (PARTY DOWN UNDER)
15. LOST FREQUENCIES & TOM GREGORY – DIVE
14. ALOK, THE CHAINSMOKERS & MAE STEPHENS – JUNGLE
13. CANNONS – DESIRE
12. OLIVIA RODRIGO – GET HIM BACK
11. CMC$ F. SAM FELDT – DIRTY TALK
10. SAVINE – LONDON, TOKYO
09. ADDISON RAE F. CHARLI XCX – 2 DIE 4
08. TAKE THAT – WINDOWS
07. CASSO, RAYE & D-BLOCK EUROPE – PRADA
06. ANTONIA & KIDDI – MOONLIGHT
05. ALAN WALKER & ZAK ABEL – ENDLESS SUMMER
04. TOM WALKER – BURN
03. DENNIS LLOYD – OCEANSIDE
02. ZARA LARSSON & DAVID GUETTA – ON MY LOVE
01. JULIE BERGAN – WASTE A TEAR
(Трета недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
DOJA CAT – PAINT THE TOWN RED
TAKE THAT – WINDOWS
TOM WALKER – BURN
IMAGINE DRAGONS – CHILDREN OF THE SKY
SAVINE – LONDON, TOKYO
ALOK, THE CHAINSMOKERS & MAE STEPHENS – JUNGLE

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20